Köszöntő

Üdvözöljük Honlapunkon!

Rólunk

A Magyar Önkéntes Liga Egyesület (MÖL) egy olyan folyamatosan bővülő ernyőszervezet, amely nyitott minden olyan szervezet felé, amely a tevékenységét az önkéntességre építi. Tagjaink között szerepel egyházi, környezetvédő, ifjúsági, roma és kulturális szervezet is, Erdélyből, a Vajdaságból és Magyarországról.

A MÖL azért jött létre, hogy lehetőséget teremtsen az önkéntesek kapcsolódására. Szervezetünkön keresztül a tagok közös projekteket tudnak megvalósítani, összefogni a céljaik megvalósítása érdekében, és közösen pályázni különböző forrásokra.

Egyesületünk és tagjai számtalan jó gyakorlattal rendelkeznek önkéntesek fogadásával, ifjúsági közösségi szolgálattal, rendezvényszervezéssel és forrásteremtéssel kapcsolatban. Tagjaink folyamatosan képzésben vesznek részt – a nyáron folyamán egy Erasmus+ témában tartott felkészítőnket Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár asszony is támogatta. Ezek a képzések is segítenek abban, hogy a MÖL olyan közösséggé váljon, amelyhez érdemes csatlakozni.

Tevékenységünk

A MÖL tagjai számára térítésmentes tanácsadást biztosítunk önkéntes fogadásához, illetve az Iskolai Közösségi Szolgálatban való részvételhez. Reméljük, hogy ezzel hozzá tudunk járulni tagjaink sikeres működéséhez!